WULAN

Standar

WULAN

Wulane jan-jane gedhe

Ningen apa jalaran langka kuwunge

Banjur cahya perakmu kang sumirat ra bisa nyengsemake atiku

Nganti teka tanggal rolas robi`ul awwal

Tetep bae kaendahanmu tetep ilang

Najan mung wewayangane

Apa jalaran gombol alang-alang sing liar kae

Apa jalaran ati kiye wis picek

Nganti ra bisa nyawang sesawangan kang asri

Apa jalaran aku dudu penganten anyar

kang mabok asmara lan kemayang-kayang

kesengsem maring kaendahaning katresnan

nganti selimut sutra jingga kae

malik rupane dadi abang mbranang jalaran slambruh

hai atiku,

delengen sing prasaja

aja gelem dilombo pengilon bures kae

jalaran picekmu iku

bilai sing medeni

delengen

sawangen

mesti sliramu ngerteni

yen kuwe wulan purnama

nggendhuwer

maen pisan

tekan pinggir langit

emas inten ora sebanding

lamon sesandingan karo dheweke

senajan adoh tanpa wangenanGambar

Karang Anjog, 12 Robbi`ul awwl 1432 H

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s